Klik på "Log på Mitbarn" i øverste venstre hjørne for at logge på.
Første gang du logger på skal du bruge NemID.
Du kan se en menu med dit eget navn og dit barns navn. Klik på dit eget navn og Personligt for at oprette et brugernavn og kodeord.
Start med at udfylde dit barns stamkort. Klik op dit barns navn, menupunktet personligt og menupunktet stamkort.
Du kan hente appen “MobilBarn” i App Store og i Google Play. Scan QR koden herunder eller søg på “MobilBarn”
Du kan godkende en browser, så du med brugernavn og kodeord kan logge ind på mitbarn.odense.dk og derved undgå at skulle bruge NemID. Klik på eget navn og derefter på menupunktet Personligt.
Du kan hente appen i App Store. Du aktiverer denne ved at oprette brugernavn og kodeord under Personligt. Aktiveringskode finder du også under menupunktet Personligt.
Velkommen til MitBarn Odense Kommune

I Odense Kommune har vi fokus på forældresamarbejde og kommunikationen med forældre. Vi har derfor anskaffet mitBarn, som er et institutionssystem, der sætter barnet og familien i centrum. MitBarn.odense.dk er forældrenes indgang.

MitBarn vil give mulighed for, at du kan følge med i dit barns hverdag, kommunikere med institutionen, se pædagogisk dokumentation af aktiviteter dit barn er med i, få tilgang til dit barns billedarkiv og meget mere.

Du kan nu få adgang uden NemID
Her godkendes din browser og du kan logge på med brugernavn og kodeord. 
For at åbne adgang logger du ind, klikker på dit navn, derefter Personligt og følger vejledningen. Du kan også klikke her
Du kan hente appen “MobilBarn” i App Store og i Google Play. Scan QR koden herunder eller søg på “MobilBarn”
Scan QR koden eller hent app’en MobilBarn i App Store eller Google Play
Alle dagligdags funktioner kan tilgås gennem app’en. Beskeder, billeder, dagbøger, aktiviteter m.m. er tilgængeligt. Selv registrering af fravær og ferie kan foretages direkte i app’en. 

Det kræver kun NemID første gang du logger på. Herefter opretter du kodeord og password som du efterfølgende benytter til at få adgang.